Menu

Mastermindsessie – vrijdag 11 maart

Ondernemen is leuk en vaak ook uitdagend! Hoe vaak heb je een idee om meer omzet uit je bedrijf te halen? Grijp jij die kans met beide handen aan en zie je wel waar het schip strandt? Hoe zorg je ervoor dat dit idee jouw beste idee ooit wordt?

Pak je direct door of twijfel je? Wil je met een collega-ondernemer daarover van gedachten wisselen? Misschien loop je wel tegen een andere uitdaging aan binnen je onderneming?

De meeste leden binnen ons ondernemersnetwerk zijn 1-pitters. Dit betekent dat ze vaak alleen staan in het nemen van hun zakelijke beslissingen.

Na de eerste succesvolle Mastermind van december 2021, bieden we onze leden iedere laatste maand van het kwartaal de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een Mastermindsessie.

Kennisverdieping
Het jaarprogramma van JOST is gericht op het meer verdiepen van je kennis op allerlei aspecten van het ondernemerschap. De Masterclasses richten zich heel specifiek op één thema (zoals Netwerken, Zakelijk verleiden en Online marketing). De Mastermindsessies bieden je die verdiepingsslag op individueel niveau. En heel gericht op jouw specifieke ondernemersvraag. Daarom geven we onze leden geven graag de gelegenheid om hulp, tips en adviezen te krijgen op jouw ondernemersvragen. In de breedste zin van het woord. Maar het is vooral ook bedoeld om van elkaar te leren. Dat is de kracht van ons JOST-netwerk.

Veiligheid
Tijdens een mastermindsessie is veiligheid en vertrouwen naar elkaar toe een belangrijke factor. Vandaar dat we deze bijeenkomst enkel voor onze leden houden. De bijeenkomst verloopt onder leiding van een Mastermindleider via een vaste structuur en er kunnen maximaal 5 ondernemers deelnemen.

Wil je weten hoe de vorige mastermindsessie is gegaan? Lees hier de ervaringen van Mirjam van Helvoort.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 11 maart

Tijdstip: 9:30u – 12:00u

Locatie: MCSI – Gebouw 88

Ja, ik doe graag mee aan de
Mastermindsessie van 11 maart

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Datum:

11 maart 2022

Lokatie:

Gebouw88

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken