Menu

Mastermindsessie – 10 december 2021

Vrijdagochtend 10 december 9:30u. In het Midpoint Center for Social Innovation komt een gemotiveerde groep van drie ondernemers bij elkaar. Malou Vercammen van Op jouw mogelijkheden vertrouwen,  Mirjam van Helvoort van Fotografie met een verhaal en een nieuw gezicht Ivonna Kere van Scenare. Ze brengen alle drie een eigen ondernemersvraag in tijdens deze JOST Mastermindsessie, onder de leiding van Niek Frijters.

Mirjam van Helvoort vertelt haar ervaringen:

“Als creatief loop ik over van de ideeën en hoewel ik goed alleen kan werken, mis ik met tijden inspiratie en de frisse blik van anderen. En daarvoor zoek ik graag collega ondernemers op. Afgelopen vrijdag was zo’n moment, tijdens de live mastermind, bij JOST.

Het begon al met het formuleren van mijn vraag. Variërend van het opschalen van mijn bedrijf tot aan mijn allereerste droom. Het delen van rakende human interest verhalen. Van verhalen die zo schrijnend zijn, dat ze minimaal zichtbaar worden gemaakt. Tot aan de succesverhalen die anderen inspireren. Als zakelijk fotograaf leek dit te botsen met mijn huidige werk. Maar niets bleek minder waar tijdens de mastermind.

Masterminden gaat echt niet alleen over grote vraagstukken. Ook al voelt het voor jezelf soms wel zo, omdat je er al een tijdje mee rondloopt. Niet te verwarren met blinde vlekken, of een belemmerende overtuiging. Maar voor een ander kan je vraag juist dagelijkse kost zijn, waarmee ze je graag helpen. Zo had een van de andere deelneemsters een vraag, die voor mij als content creator geweldig is op te lossen. We gaan er dan ook nog een keer verder op door. En precies daar ligt voor mij de kracht van een mastermind. Je zit met ondernemers samen met zeer uiteenlopende expertises, waarbij er altijd wel iemand is, die blij wordt van jouw vraag en de bijbehorende uitdaging. Of die uit eigen ervaring kan spreken.

Energiek ging ik op weg naar huis, met enkele nieuwe doelen in mijn agenda. Wil jij dit ook, meld je dan alvast aan voor de volgende mastermind. En mocht je denken aan iemand in je netwerk die ik zeker moet spreken of volgen, aarzel niet dit met me te delen.”

 

De eerstvolgende mastermindsessie is: vrijdag 11 maart 2022

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken