Menu

Netwerkwandeling – vrijdag 17 mei

Netwerkwandelen wint aan populariteit in Nederland en België. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om in verbinding te gaan met anderen. En zo ook voorbij te gaan de traditionele pitch. Vandaar dat we, na de plezierige ervaring in 2023, dit jaar ook weer de paden op en de lanen in gaan.

Op deze vrijdagochtend gaan we wandelen en netwerken in Landschapspark Moerenburg. Het is een aantrekkelijk gebied met een agrarisch karakter en een belangrijke functie voor natuur en landschap. Moerenburg vormt het meest westelijk gelegen onderdeel van ‘Het Groene Woud’, het Nationaal Landschap tussen Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Tijdens de wandeling krijg je ook nog eens de gelegenheid om nieuwe profielfoto’s te laten maken door Eveline IJpelaar en gaat Debbie de Rooij met je aan de slag om je ademhaling beter te begrijpen en te beheersen. Beide activiteiten is geheel naar eigen keuze. Meer informatie over beide ‘extraatjes’ vind je onder de praktische informatie.

Na de wandeling komen we terug bij het ontmoetingspunt Un Bietje groen, waar we een rondleiding krijgen. Daarna gaan we lunchen met broodjes oesterzwamkroket en ander beleg. Daarbij wordt er ook salade en fruit geserveerd.

Kortom weer een afwisselend programma met goede mogelijkheden om te netwerken.

Programma en praktische informatie

Datum: vrijdag 17 mei

Programma:
09:30u Verzamelen
10:00u Start wandeling
12:00u Rondleiding Un bietje Groen
12:45u Lunch
14:00u Einde programma

Locatie: Un Bietje Groen Tilburg, Koningshoeven 62, 5018 AB Tilburg

Eigen bijdrage: (lunch): Leden €15,- | Introducés € 20,-

Wil je teruglezen hoe deze activiteit vorig jaar verliep? Klik dan hier.

Nieuwe profielfoto’s nodig?

Kan je ook wel wat nieuwe foto’s gebruiken voor je website en/of social media? En ben je graag in de natuur? Speciaal voor de netwerkwandeling van JOST maakt Evelien IJpelaar bosportretten zodat jij naar huis gaat met 3 nieuwe foto’s van jezelf in de natuur.

Tijdens de wandeling zijn er een aantal punten waar we stoppen om te fotograferen. Evelien maakt portretten van je op verschillende locaties in het bos en/of in de mooie tuin van Un bietje groen. Na selectie en bewerking door Evelien krijg je 3 foto’s op hoge resolutie voor gebruik op je website en social media.

Aanbod speciaal voor de JOST netwerkwandeling: 

Ontvang 3 portretfoto’s op hoge resolutie van Evelien voor slechts €40,- excl btw.
(De algemene voorwaarden van Evelien IJpelaar Fotografie zijn van toepassing)
Benieuwd wat je kan verwachten? Kijk op dan op haar website voor voorbeelden van portretten in de natuur.

Leer je ademhaling beter kennen tijdens het wandelen

Je krijgt de kans de kracht van je ademhaling te verkennen tijdens deze ontspannende wandeling. Dit gaat volledig onder de begeleiding van Debbie de Rooij. Zij is ademexpert (en tevens HR-professional, coach). Naast haar passie voor het HR-vakgebied gelooft ze sterk in de transformerende kracht van ademwerk, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom biedt ze diverse oplossingen aan die zijn ontworpen om stress te verminderen, groei te stimuleren, energie te laten stromen, vitaliteit te verhogen en een positieve werkomgeving te bevorderen.

Tijdens deze netwerkwandeling zullen we niet alleen genieten van de natuur en elkaars gezelschap, maar ook verkennen hoe bewuste ademhaling meer rust, balans en vitaliteit in ons dagelijks leven kan brengen.

Onze longen zijn cruciaal; we kunnen immers maar een paar minuten overleven zonder zuurstof. Toch benutten we dagelijks slechts 30% van onze longcapaciteit en ademen we zelden bewust. Door de vele prikkels, stress en emoties gedurende de dag, raken onze middenrifspieren steeds meer gespannen. Bovendien zitten we vaak langdurig in een gebogen houding, wat niet alleen spanning in onze schouders veroorzaakt, maar ook de ruimte voor onze longen beperkt. Dit leidt tot oplopende druk en een constant actief zenuwstelsel, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Als je er zo over nadenkt, is het eigenlijk logisch dat goed ademen en dagelijkse ontspanning belangrijk zijn, maar toch doen we dit niet altijd.  Debbie wil jullie graag, via enkele eenvoudige ademoefeningen, laten ervaren hoe bewuste ademhaling stress en spanning kan verminderen en ontspanning aan het lichaam kan schenken. Geef je hoofd even rust en ervaar de stilte en kalmte. Je hoeft niets speciaals te kunnen, alleen maar met een open houding aanwezig te zijn.

Mis deze kans niet om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en tegelijkertijd diep te ontspannen in de natuur.

Nog geen lid? En wil je weten wat JOST voor jou kan betekenen?

De beste manier om de kracht van het JOST-netwerk te ervaren is door een keer bij een activiteit aanwezig te zijn. We nodigen je daarom van harte uit om naar deze Netwerkwandeling te komen, mee te doen en kennis te maken met andere ondernemers die lid zijn JOST.

Trek jij je wandelschoenen aan en ga je mee wandelen? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ja, ik wandel mee met de Netwerkwandeling

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Op al onze activiteiten is het activiteitenreglement van toepassing. Bij aanmelding ga je hiermee akkoord.

 

Datum:

17 mei 2024

Lokatie:

Moerenburg

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken