Menu

Ondernemerswandeling – woensdag 24 mei 2023

Vogels fluiten iedere dag. Maar je hoort ze zelden zo luid bij de start van een JOST-activiteit. Waarom? Omdat die meestal binnen zijn. Vandaag is dat totaal anders, want we hebben ons verzameld bij Villa Vredelust in Stadsbos013 voor een ondernemerswandeling.

Zoals in de uitnodiging vermeld stond, hebben 20 ondernemers schoenen aangetrokken die vies mogen worden. Gelukkig, zo zal later blijken, is de grond in het bos droog en zullen de schoenen uiteindelijk niet echt vies worden.

Op initiatief van Corine van Dijk gaan we netwerkwandelen. En dat het deze week de Week van de Netwerkwandelaar is, is geen toeval. Bij afwezigheid van Myriam, spreekt Erwin enkele stichtelijke woordjes en heet uiteraard iedereen van harte welkom. Om de intentie van de wandeling toe te lichten neemt Corine neemt het van hem over.

Geen uitgebreide voorstelronde van de introducés deze keer. Iedereen mag wel vertellen wat hij/zij vroeger eigenlijk wilde worden en waar hij/zij de afgelopen weken in gedachten ‘mee bezig’ waren ten aanzien van het ondernemerschap. Nadat er tweetallen zijn gevormd worden er ook nog gesprekskaartjes uitgedeeld. En dan gaan we de paden op en de lanen in!

Omdat Erwin het meest vertrouwd is met het gebied, loopt hij voorop. Uiteraard wel, zoals iedereen, met een gesprekspartner. Na ongeveer 30 minuten vindt er een wissel van wandelmaatje (en kaartje) plaats, zodat iedereen weer aan een vers gesprek kan beginnen.

Zo’n wissel doen we als groep nog tweemaal en komen uiteindelijk weer terug bij het startpunt. Als groep hebben we dan ruim 4 km kriskras door het bos gelopen.  Maar daarmee is dit netwerkfeest nog niet voorbij. De gezellig ingerichte ‘Herenkamer’ van Villa Vredelust is voor ons gereserveerd. Onder het genot van een kop koffie of thee gaan de gesprekken gewoon verder. Er heerst een hele positieve sfeer in de ruimte.

Met kennis van elkaar en nieuw opgedane connecties loopt de activiteit langzaam ten einde. Hebben we weer een vast terugkerende activiteit gecreëerd?

 

Kun je geen genoeg krijgen van netwerken? Meld je dan aan om naar het Netwerkcafé van donderdag 15 juni te komen. Volg deze link voor meer informatie en aanmelden!

 

Foto’s gemaakt door Erwin van Gestel

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken