Menu

Netwerkcafé – donderdag 15 juni

Deze avond staat weer volledig in het teken van netwerken! Want dat is de kern waar het bij JOST om draait. Het elkaar ècht ontmoeten, van elkaar leren, elkaar helpen.

Vandaar dat we voor de 2e keer dit jaar de deuren van Het Netwerkcafé openen!

De naam zegt het al. Onder het genot van een drankje en een hapje goede gesprekken voeren met elkaar. En zien wat voor mooie samenwerkingen daaruit voortkomen.

Ook tijdens dit Netwerkcafé houden we het Specialistenspreekuur. Wat houdt dit in?

Het Specialistenspreekuur is gericht om een specifieke vraag door een specialist beantwoord te krijgen. Daarbij kun je denken aan specifieke fiscale vragen of welke programma’s je het beste kunt gebruiken om social media te posten. Of misschien wil je eens sparren over slimme verkooptechnieken. Welke vragen je kunt stellen is natuurlijk afhankelijk van de specialisten die spreekuur houden.

Gedurende het Netwerkcafé krijgen in totaal 4 ondernemers/specialisten een spreekuur van 45 minuten. En per ‘klant’ krijgt de Specialist 10 tot 15 minuten de tijd om die persoon met zijn/haar probleem te helpen.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 15 juni

Programma:

19:30u: Inloop met koffie/thee
20:00u Welkomstwoord
20:15u-21:00u: 1e ronde Specialistenspreekuur

Nick Frijters van Bureau voor Beeldvorming/SK013:
Naast zijn eigen ontwerpbureau zet hij zijn jarenlange ervaring als ondernemer ook in om andere beginnende ondernemers een stap verder te zetten. Bovendien helpt hij binnen SK013 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) aan betaald werk.

21:00u-21:45u: 2e ronde Specialistenspreekuur

Maartje Bertens van Moor Communicatie kan je helpen met vragen als:
Welke communicatiemiddelen zet ik in? Hoe kan ik makkelijker en effectiever communiceren met mijn (potentiële) klant? Waar liggen mijn communicatiekansen (en -valkuilen)? Hoe bereik ik mijn ideale klant?

22:00u: Afsluiting


Locatie:
 wordt zsm bekend gemaakt

Kom jij gezellig netwerken tijdens dit Netwerkcafé? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

{a2161ar55236}

 

Op al onze activiteiten is het activiteitenreglement van toepassing. Bij aanmelding ga je hiermee akkoord.

Introducés
Deze bijeenkomst is ook zeer interessant voor ondernemers die nog geen lid zijn van JOST. Ken je een ondernemer die geïnteresseerd is in ons netwerk? Nodig deze dan van harte uit om bij deze activiteit mee te doen.

 

 

Datum:

15 juni 2023

Lokatie:

De Nachtzuster

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken