Menu

Ondernemerswandeling – woensdag 24 mei

Op woensdag 24 mei neemt Corine van Dijk ons graag mee op een netwerkwandeling door de Oude Warande en het Wandelbos in Tilburg.

Zelf organiseert ze sinds maart 2021 elke maand netwerkwandelingen in Midden Brabant. Elke keer op een wisselende locatie, met een wisselende groep deelnemers. Soms met een thema, soms met een masterclass en af en toe loopt er een expert mee op verzoek van een van de deelnemers.

 

Netwerkwandelen wint aan populariteit in Nederland en België. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om in verbinding te gaan met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.
Om dit mooie initiatief extra onder de aandacht te brengen, organiseren meer dan 10 ondernemers in Vlaanderen en Nederland samen de Week van de Netwerkwandelaar van 22 t/m 26 mei 2023. Dit geeft jou de kans om kennis te maken met het netwerkwandelen én te ontdekken wat het met jou en je bedrijf doet!

 

Heel leuk dat Corine voor JOST onze netwerkwandeling midden in deze week organiseert en jullie laat ervaren hoe fijn het is om op deze manier met elkaar in gesprek te gaan.

“Als thema heb ik reflectie gekozen. Hoe zijn de afgelopen maanden voor jou verlopen als ondernemer. Wat ging goed, wat kon beter en zijn er dingen waar we elkaar mee kunnen helpen. Heb je een zoekvraag, stel hem gerust.”

 

We verzamelen bij Villa Vredelust en starten om 10 uur met de wandeling. We lopen ongeveer 5 kilometer en stoppen regelmatig onderweg om met elkaar in gesprek te gaan, de gelegenheid om evt. een zoekvraag te stellen en van wandelpartner te wisselen. Rond 12 uur zijn we terug en drinken we met z’n allen nog een drankje als afsluiting.

Programma en praktische informatie

Datum: woensdag 24 mei

Programma:
09:30u Verzamelen
10:00u Start wandeling
12:00u Napraten met koffie of thee
13:00u Einde programma

Locatie: Villa Vredelust – Bredaseweg 546 – Tilburg


Trek jij je wandelschoenen aan en ga je mee wandelen? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ja, ik wandel graag met de Ondernemerswandeling mee

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Op al onze activiteiten is het activiteitenreglement van toepassing. Bij aanmelding ga je hiermee akkoord.

Introducés
Deze bijeenkomst is ook zeer interessant voor ondernemers die nog geen lid zijn van JOST. Ken je een ondernemer die geïnteresseerd is in ons netwerk? Nodig deze dan van harte uit om bij deze activiteit mee te doen.

 

 

Datum:

24 mei 2023

Lokatie:

Villa Vredelust

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken