Menu

Terugblik Mastermind XL – 22 februari 2024

Het was weer een gezellige en productieve Mastermind, waar zich 15 ondernemers voor hadden aangemeld. Twee leden haakten zelfs nog spontaan aan. Met recht een XL-versie dus. Want normaal zijn er ongeveer 7 à 8 leden aanwezig.

Storm Louis loeide buiten gebouw 88 in de Spoorzone. Binnen was het warm en droog. Na een netwerkmomentje onder het genot van een kop koffie of thee, werd de groep in tweeën gesplitst. Een helft ging onder leiding van Niek boven zitten. De andere helft bleef onder leiding van Corine beneden.

De vragen die op tafel kwamen waren weer zeer divers. Zoals iedereen met zijn eigen proces bezig is. Wat het mooie van mastermind-sessie is dat je niet alleen je collega-ondernemers helpt bij hun eigen ondernemersvragen. Je wordt er zelf ook weer een stuk wijzer van. Met zijn allen hebben veel geleerd, elkaar van advies voorzien, elkaar laten nadenken en op andere inzichten gebracht. Bovendien is er ook veel gelachen.

Om 21:00u hebben we nog even een momentje gepakt om onderling te netwerken, waarna iedereen rond 22:00u weer onderweg naar huis ging.

Foto’s gemaakt door Henri Boer

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken