Menu

Netwerkcafé – donderdag 15 juni 2023

Welke voorwaarden zijn er nodig voor een ontspannen zomerse netwerkbijeenkomst? Allereerst een rustige omgeving, zodat je aandachtig gesprekken kunt voeren. Ten tweede een groep van ondernemers die ook graag wil netwerken. Tenslotte zijn aangename zomerse temperaturen ook wel fijn, zodat je heerlijk buiten kunt zitten. En uiteraard ook goede catering.

Plaats van samenkomst: De Nachtzuster. Een plek waar JOST zeer regelmatig neerstrijkt om een activiteit te organiseren. De binnenkant kennen we al. Maar met ruim 24 graden op de thermometer is het fijn om buiten aan grote picknicktafels te kunnen zitten.

Het 2e JOST Netwerkcafé van 2023 wordt na de koffie, thee en petitfours, geopend door Myriam. Een kort praatje deze keer. Daarna worden de specialisten voorgesteld die de andere aanwezigen kunnen voorzien van goede adviezen.

Zoals Maartje Bertens die je helpt bij vragen over welke communicatiemiddelen je het beste in kunt zetten om je klant te bereiken. Of het oudste JOST lid, Ed van Houtum. Bij hem kun je terecht met vragen over hoe je op de lange termijn ook succesvol kunt blijven als ondernemer. En last but not least Niek Frijters, die kan helpen bij de vraag, welke stappen je juist nù moet zetten om morgen succesvoller in zaken te kunnen zijn.

Iedere specialist, gezeten aan zijn/haar ‘eigen’ tafel voert interessante gesprekken met diverse aanwezigen. De avond kabbelt rustig voort waarbij de sfeer vooral ontspannen is. De tijd van ‘afscheid’ komt altijd sneller dan gedacht. En wanneer de laatste de ‘deur’ achter zich dichttrekt kunnen we haast niet wachten elkaar weer te zien op de volgende activiteit van JOST. Het 35-jarige jubileumfeest op donderdag 6 juli.

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken