Menu

Terugblik Nieuwjaarsborrel 2024

Eén van de belangrijkste kenmerken rondom ondernemerschap is flexibiliteit. Dat geldt ook voor  onze vereniging. Want wat doe je als de locatie, waar je gepland had naar toe te gaan, op het laatste moment geen plaats heeft? Dan schakel je snel en ga je op zoek naar een oplossing.

Gelukkig was er een andere locatie snel gevonden. Namelijk de 2e verdieping van Gebouw88, waar MCSI gehuisvest is. Binnen het bestuur werden er afspraken gemaakt over wie wat inkoopt, de deelnemers via mail en telefoon geïnformeerd en de andere ruimte omgebouwd naar een ‘borrellocatie’.

En andere locatie of niet, de deelnemers zijn er gewoon. En ze zijn enthousiast als altijd. Bovendien zijn er ook 4 introducés die nieuwsgierig zijn naar wat de avond te bieden heeft. Kortom de JOST Nieuwjaarsborrel 2024 kan van start gaan.

Traditioneel wordt de avond officieel geopend met bubbels. Een toost op het nieuwe jaar door onze ‘gastheer’ Niek. Waarna de traditionele introductie van de nieuwelingen plaatsvindt. En vanaf dat moment verloopt de avond zoals ieder Netwerkcafé van JOST. Gemoedelijk en  in een goede energie.

De hapjes en de drankjes, maar vooral de gesprekken onderling maken dat de avond voorbijvliegt. En wanneer de avond langzaam op zijn einde loopt kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagde JOST-avond. Het nieuwe JOST jaar zijn we goed gestart.

Foto’s van Henri Boer en Niek Frijters

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken