Menu

Terugblik Netwerkcafé – donderdag 7 december

Een winteravond tussen Sint en Kerst in de drukke decembermaand. Goed moment om met een groep ondernemers samen te komen in de Nachtzuster. De locatie waar JOST zeer regelmatig bijeenkomt.

Het is weer gelukt om meer dan 22 ondernemers bij elkaar te brengen. En gelukkig ook weer veel nieuwe gezichten.

Tijdens het koffie/thee/lekkers-ritueel komen de eerste  gesprekken al op gang. De sfeer doet aan als een verjaardag. Ontspannen en gemoedelijk. Om exact 20:05u pakt onze voorzitter Corine het woord en heet iedereen van harte welkom. Alle introducés krijgen (traditioneel) de kans om zichzelf kort voor te stellen. En dit leverde al veel interactie op met de aan-de-kant-staanders. Dat belooft een energieke avond te worden.

Bovendien wordt Ed van Houtum in het zonnetje gezet. Het langste lid neemt na 17 jaar afscheid van onze vereniging. Hij wordt beloond met een oorkonde. (Wil jij zijn visie over netwerken horen? Afgelopen zomer namen we nog een podcast met hem op)

Na deze openingsceremonie wordt het specialistenspreekuur geopend. Er zijn vanavond (weer) 4 specialisten uit de eigen JOST-kring aanwezig om de andere ondernemers een stap op weg te helpen op het gebied van verschillende onderwerpen. Zo spreekt Olga Heeren 1-op-1 met enkele, vooral starters, over marketingcommunicatie. Houdt Dennis van Straalen een interessant verhaal over ademen en slapen en hoe deze nauw met elkaar verbonden zijn. Geeft Myiam de Roo diverse adviezen over hoe je gelukkig kunt worden en zijn binnen je eigen onderneming. En helpt Nanda Baars haar toehoorders met tips over hoe je voor je eigen onderneming (haalbare) doelen stelt en hoe je deze kunt monitoren.

Per spreekuur van ruim 45 minuten is het aanwezige publiek evenwichtig verdeeld. Nadat alle gesprekken aan tafel zijn gevoerd, gaat het netwerken onderling gewoon weer verder. Zouden er vervolgafspraken onderling zijn gemaakt?

Het wordt langzaam en zeker tijd om naar huis te gaan en ons bed op te zoeken. En in de nabije toekomst alle opgedane tips ter harte te nemen en te groeien naar een succesvol ondernemerschap.

 

Het volgende netwerkcafé (zonder specialistenspreekuur) is tijdens de Nieuwjaarsborrel 2024 op donderdag 18 januari.

Foto’s gemaakt door Henri Boer en Niek Frijters.

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken